+47 90 36 18 34    Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo
Personal menu
Søk

Dørskilt akryl med ringeknapp

Her kan du designe ditt eget dørskilt i akryl med ringeknapp. Du kan bl.a. velge fra mange størrelser og farger, velge fonter og grafikk, laste opp eget bakgrunnsbilde, og velge festemåte. Du kan også velge mellom flere ringeknapper. Velg kategori nedenfor, og klikk på en «mal» eller gå rett inn i designeren
-    Velg mellom kablede eller trådløse ringeknapper
-    Kan leveres med LED-lys
-    Har du egen ringeknapp kan denne benyttes mot et tillegg. 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Dørskilt m/ringeklokke kablet akryl

For kablet ringesystem. Bytt ut din gamle ringeknapp og koble skiltet til eksisterende ringesystem. Lettmontert dørklokkeskilt med råstilig og moderne utseende. Frisk opp inngangspartiet med et moderne og stilig dørskilt med ditt eget personlige design! Skiltene er laget i akryl/plexiglass med avstandsknotter i enten aluminium eller rustfritt stål, integrert med Spore True kvalitets-ringeknapp. Velg mellom aluminium eller sort ringeknapp med stilig og praktisk LED-belysning. Enkel montering: Ringeknappen fra den anerkjente amerikanske produsenten Spore fungerer akkurat som en helt vanlig kablet ringeknapp med lys. Har du allerede i dag et kablet ringeklokke system med transformator (f.eks. Friedland) erstatter du kun din gamle ringeknapp med vårt dørskilt og knapp. Enklere blir det ikke! Merk at innedel og ledninger ikke følger med. LED-belysningen er avhengig av at du har en standard ringetrafo/transformator på mellom 8 og 16v.

Design ditt skilt
Fra kr 1 145,00

Dørskilt m/ringeklokke trådløs akryl

Skiltet kommer komplett med trådløs ringeknapp og innedel fra annerkjente Honneywell (tidl. Friedland). Ringeknappen har LED bekreftelseslys og trådløs rekkevidde på inntil 200m. Frisk opp inngangspartiet med et moderne og stilig dørskilt med ditt eget personlige design!

Design ditt skilt
Fra kr 1 590,00