+47 90 36 18 34    Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo
Personal menu
Søk

Om Designskilt

Her hos Designskilt AS er vi stolte av å levere et veldig stort utvalg skilt- og folieprodukter med markedets største skreddersøm i kundens hender!

Alt av skilt og merking til privatpersoner, borettslag og bedrifter. Gratis befaring på store og små prosjekter, lave priser ved å produsere på eget verksted og ikke via mellomledd, alt fra befaring til ferdig montering - vi kan hjelpe deg!

Befaringen vi tilbyr inkluderer rådføring innen plassering, antall og utforming av skilting og merking for ditt prosjekt i tråd med gjeldende lover og regler for skilting privat og offentlig.

Hos oss kan du lett designe dine egne skilt i vår skiltbygger og få det akkurat slik du ønsker! Ønsker du enda mer skreddersøm enn som så er det bare å kontakte oss så hjelper vi deg med alle dine skilt- og merkingsbehov!

 

Designskilt AS

Ole Deviks vei 46, 0668

Org.nr. 919.982.765 MVA

Tlf.+47  90 36 18 34

Mail post@designskilt.no

Mail ordre@designskilt.no

 

 

 

Om Designskilt

Designskilt AS produserer skilt- og folieprodukter til både private kunder og til profesjonelle / offentlige kunder. Vi leverer et stort spekter av skiltprodukter som dørskilt, postkasseskilt, opplysningsskilt med tekst og/eller symboler, HMS-skilt og folieskilt for bruk på større elementer. Våre produkter kan lages på plast, akryl, stål, aluminium, messing m.m.  Hvis du ikke finner det du ser etter i vår meny på denne nettsiden er du hjertelig velkommen til å sende oss en forespørsel, og vi vil mest sannsynlig kunne hjelpe deg.
Vårt hovedmål er å alltid gjøre vårt ytterste for god kundeservice, slik at du som kunde blir fornøyd.

 

Historikk

Designskilt AS ble stiftet i 2017. Selv om selskapet er nyetablert har vi mange års erfaring innen salg og produksjon av våre produkter.
Designskilt AS har tatt over produksjon av skiltprodukter for alle nåværende og tidligere kunder av R. Bergersen Sikkerhet og Design AS. R. Bergersen Sikkerhet og Design AS har i en årrekke produsert og solgt skilt til samme kundegrupper som Designskilt gjør i dag. Vi har gjennom dette nære samarbeidet opprettholdt og videreført kompetansen innen skiltproduksjon.

 

Designskilt tar ansvar 

Designskilt stiller strenge krav til oss selv og til alle våre leverandører.
Vi søker en høy kvalitet på våre produkter, og alle våre produkter tilfredsstiller HMS krav slik at de ikke skader personer eller miljøet.  Vi vil at alle våre kunder skal være fornøyd med våre produkter, og hvis du som kunde allikevel skulle være misfornøyd med produktet vil vi så snart som mulig produsere nytt skilt til deg slik at vi opprettholder vårt løfte om kvalitetsprodukter og høy service.

 

Distribusjon og netthandel

Designskilt selger sine produkter gjennom en rekke forhandlere i store deler av Norge. I tillegg levere vi direkte til borettslag, beboere i borettslag, håndverkskunder, entreprenører, byggevarekjeder og offentlige instanser m.m.
Designskilt.no tilbyr også kjøp av produkter direkte på nett. På vår nettside finner du også vår egen skiltdesigner. Her kan du designe ditt eget skilt, enten med våre forhåndsdefinerte maler og symboler eller med egne bilder. Ditt unike designskilt produseres og du vil få skiltet ditt hjem i postkassen innen få dager.

 

Profesjonelle kunder

Designskilt produserer skiltprodukter til mange typer profesjonelle kunder. Driver du eget utsalg og ønsker å selge skiltprodukter kan vi tilby distribusjonsavtale og lage egne utstillingstavler som viser et godt og variert utvalg tilpasset dine kunder.

Har du som kunde behov for spesielle skiltprodukter som logoer, HMS-skilt, henvisnings-/anvisningsskilt m.m. lager vi dette på forespørsel. Denne type produkter kan lages som gravert, printet, lasergravert eller som folieprodukt tilrettelagt for – , eller påmontert plater.  Ta kontakt for forespørsel.

 

Faktura – vil tilbyr faktura til profesjonelle kunder.

Vi tilbyr faktura til bedrifter, organisasjoner og det offentlige. Faktura forfaller normalt 15 dager etter faktureringsdato. Men større firma og offentlige virksomheter som har behov for 30 dagers betalingsfrist kan få dette på forespørsel. Vi sender helst faktura på e-post eller som EHF-faktura om dere har mulighet for det.