Designskilt AS

Org.nr. 919.982.765 MVA

Tlf.+47  45 03 22 33

Mail fredrik.lund@designskilt.no

Mail ordre@designskilt.no

Mail post@designskilt.no

Produksjonsadresse: Trondheimsveien 43 0560 Oslo

Postadresse: c/o F Lund Stasjonsveien 69 0768 Oslo

Designskilt AS produserer skilt- og folieprodukter til både private kunder og til profesjonelle / offentlige kunder. Vi leverer et stort spekter av skiltprodukter som dørskilt, postkasseskilt, opplysningsskilt med tekst og/eller symboler, HMS-skilt og folieskilt for bruk på større elementer. Våre produkter kan lages på plast, akryl, stål, aluminium, messing m.m.  Hvis du ikke finner det du ser etter i vår meny på denne nettsiden er du hjertelig velkommen til å sende oss en forespørsel, og vi vil mest sannsynlig kunne hjelpe deg.

Når du trykker på «Gå til betaling» og betaler for varene godkjenner du Designskilt sine kjøpsvilkår. Du kan angre kjøpet i henhold til lov om angrerett, se under. Straks bestillingen og betalingen er gjennomført mottar du en ordrebekreftelse på e-post som inneholder informasjon om varene du har kjøpt og leveringsmetode. Designskilt tar forbehold om mulige feil på nettstedet, det kan være skrivefeil, tekniske feil, feil pris, bilde eller produktinformasjon. Dette innebærer at vi ikke kan gi en garanti på leveranse i henhold til informasjonen gitt på vårt nettsted eller i annen kommunikasjon med Designskilt. Vi forbeholder oss retten til å kansellere en bestilling ikke kan leveres i henhold til informasjonen gitt på nettstedet.

Når du handler varer hos Designskilt.no forholder vi oss Angrerettloven
Les hele angrerettloven (Lovdata)

Bortfall av angrerett

Om ikke annet er spesielt avtalt med selger, bortfaller angreretten helt eller delvis når produktet er spesiallaget eller spesialtilpasset for kunde.

I og med at vi i stor grad leverer produkter som er spesialprodusert og har et tydelig personlig preg vil angreretten i de fleste tilfeller rammes av unntaket fra angreretten

 • 22.Unntak fra angreretten

e) levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.

 1. Meld fra
  Dersom du ønsker å angre ditt kjøp må dette meldes fra til oss innen to uker etter at du har mottatt alle varene.
  Du mottok også informasjon om angreretten sammen med varene.
  Meld fra på dette skjemaet om du ønsker å benytte angreretten.
 2. Send eller lever varene til oss
  Varene sendes senest 14 dager etter at du meldte fra at du angrer ditt kjøp.
  NB! Du er selv ansvarlig for retur av varene og for eventuelle returkostnader.
 3. Vis omsorg for varen og emballasjen
  Varen og emballasjen skal være i samme stand som da du mottok dette. Dersom varen eller emballasjen har blitt skadet av deg forbeholder vi oss retten til å kreve kompensasjon i form av reduksjon av tilbakebetalt beløp.
 4. Tilbakebetaling av pengene
  Pengene vil tilbakebetales til konto som du oppgir ved returregistrering senest 14 dager etter at du har meldt fra at du angrer ditt kjøp og at varene er returnert oss. I tillegg til varekostnad vil vi tilbakebetale fraktkostnader dersom du har betalt frakt for å motta varen. Evt. fraktkostnader for retur av varene må du selv betale.

Designskilt AS følger angrerettloven som regulerer kjøp gjort over internett med en sluttsum på over kr 300,-

Betal med kort

Det blir stadig enklere å betale på nett. I vår nettbutikk har vi fokus på sikkerhet som gjør at det er trygt for deg å oppi dine kortdetaljer ved betaling. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom betalingsprosessen.

Du kan velge å betale med Visa ,MasterCard eller Vipps. Ved betaling taster du inn kortnummer, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) som du finner på baksiden av Visa-/Matercard-kortet.

Betalingstjenesten blir levert av vår samarbeidspartner «Nets». Når du legger inn en ordre gjøres en sjekk at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Deretter gjøres det en reservasjon av beløpet du har handlet for. Når ordren er ferdig behandlet og varene sendt fra lager, vil beløpet bli overført fra ditt kort og til oss.

Dersom du kansellerer en ordre vil vi heve reservasjonen og pengene vil være tilgjengelig på kortet ditt normalt innom 5-7 virkedager.

Om du benytter angreretten av hele eller deler av ordren som ble betalt med kort, vil vi kreditere deg beløpet til samme kortnummer.

For å gjøre det enklere når du handler, kan du lagre kortinformasjon sikkert hos vår samarbeidspartner «Nets» slik at du ikke behøver å taste inn dette hver gang du handler hos oss. Du er selv ansvarlig for ikke å dele brukernavn og passord med andre.