+47 90 36 18 34    Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo
Personal menu
Søk

Husnummerskilt med refleks

Husnummer er noe av det første man ser og er nettopp derfor med på å skape selve førsteinntrykket til boligen. Høy synlighet, god lesbarhet og et pent utseende behøves av husnummer, som den mest offentlige skiltingen de fleste eier. Våre husnummer kommer i en rekke utgaver, deriblant det klassiske husnummerskiltet med refleks. Her får du et tidløst design og en klar, tydelig og lettleselig skrift. Skiltene har høy holdbarhet og er lettmonterte. Sortimentet vårt er tilgjengelig med ulike innfestninger, skruer, avstandsstykker og/eller teip avhengig av produkt. Vi kan ved ønske også skreddersy målene etter dine behov mot et tillegg. 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Husnummerskilt med refleks 150x150

Klassiske husnummerskilt med opp til 2 tegn, produsert i 0,8mm aluminiumsplate som kommer levert med sorte skruer. Skiltene produseres etter standard skiltnorm og krav, med svarte tall/bokstaver og svart ramme på hvit reflekterende bunn. Refleksbunnen lyser opp når belyst og sikrer meget god synlighet.
kr 357,00

Husnummerskilt med refleks 225x150

Klassiske husnummerskilt med opp til 3 tegn, produsert i 0,8mm aluminiumsplate som kommer levert med sorte skruer. Skiltene produseres etter standard skiltnorm og krav, med svarte tall/bokstaver og svart ramme på hvit reflekterende bunn. Refleksbunnen lyser opp når belyst og sikrer meget god synlighet.
kr 377,00

Husnummerskilt med refleks 300x150

Klassiske husnummerskilt med opp til 4 tegn, produsert i 0,8mm aluminiumsplate som kommer levert med sorte skruer. Skiltene produseres etter standard skiltnorm og krav, med svarte tall/bokstaver og svart ramme på hvit reflekterende bunn. Refleksbunnen lyser opp når belyst og sikrer meget god synlighet.
kr 417,00