+47 90 36 18 34    Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo
Personal menu
Søk

HMS Sikkerhetsskilt

 

HMS Sikkerhetsskilt

HMS-skilting sikrer trygg og behagelig ferdsel og adferd i ditt arbeidsmiljø. I vår katalog har vi et bredt utvalg standardskilt innen mange ulike kategorier samt muligheten til å skreddersy andre løsninger ved behov. Vi tilbyr også befaring, montering og rådføring for rett plassering av skilting. Et godt arbeidsmiljø hjelpes godt på vei av synlig, tydelig og oversiktlig skilting.  

  • Behagelig ferdsel hjelpes ved bruk av informasjonsskilt, veivisningsskilt, taktil skilting, piktogramskilt, rom- og avdelingsmerking med mer. 

  • Trygg ferdsel og adferd forsikres ved brannskilt, nødutgangsskilt, førstehjelpsskilt, forbud/påbudsskilt, fare- og advarselsskilt, etterlysende tape, smittevernsskilt med mer. 

  • Skilt som fremmer et godt miljø inkluderer bl.a. påbud- og forbudsskilt, søppelskilt, kameraskilt, piktogramskilt, ordensregler og soneskilting. 

Finner du ikke det du leter etter er det bare å ta kontakt så hjelper vi deg å skreddersy dine skiltløsninger mot et tillegg. Alle skiltene er produsert i samsvar med gjeldende lover og regler for skilting.