+47 90 36 18 34    Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo
Personal menu
Søk

Dørskilt metall med ringeknapp

Her kan du designe ditt eget dørskilt i metall med ringeknapp. Du kan velge mellom flere modeller og overflater, og velge mellom mange fonter og effekter. Velg kategori nedenfor, klikk på et produkt eller en «mal», eller gå rett inn i designeren
-    Eksklusive skilt i solid metall
-    Velg mellom kablede eller trådløse ringeknapper
-    Har du egen ringeknapp kan denne benyttes mot et tillegg. 

Se som Nett Liste
Sorter etter
Vise elementer per side

Dørskilt m/ringeklokke kablet stål

For kablet ringesystem. Bytt ut din gamle ringeknapp og koble skiltet til eksisterende ringesystem. Lettmontert dørklokkeskilt med råstilig og moderne utseende. Frisk opp inngangspartiet med et moderne og stilig dørskilt med ditt eget personlige design! Skiltene er laget i rustfritt stål og kommer med tilsvarende ringeknapp. Har du allerede i dag et kablet ringeklokke system med transformator (f.eks. Friedland) erstatter du kun din gamle ringeknapp med vårt dørskilt og knapp. Enklere blir det ikke! Merk at innedel og ledninger ikke følger med.
Fra kr 1 445,00

Dørskilt m/ringeklokke kablet messing

For kablet ringesystem. Bytt ut din gamle ringeknapp og koble skiltet til eksisterende ringesystem. Lettmontert dørklokkeskilt med eksklusivt og klassisk stil. Frisk opp inngangspartiet med et lekkert og stilig dørskilt med ditt eget personlige design! Skiltene er laget i børstet messing og kommer med tilsvarende ringeknapp. Har du allerede i dag et kablet ringeklokke system med transformator (f.eks. Friedland) erstatter du kun din gamle ringeknapp med vårt dørskilt og knapp. Enklere blir det ikke! Merk at innedel og ledninger ikke følger med.
Fra kr 1 490,00

Dørskilt m/ringeklokke trådløs stål

For trådløst ringesystem fra Honneywell (tidl. Friedland). Ringeknappen har LED bekreftelseslys og trådløs rekkevidde på inntil 200m. Lettmontert dørklokkeskilt med råstilig og moderne utseende. Frisk opp inngangspartiet med et moderne og stilig dørskilt med ditt eget personlige design! Skiltene er laget i rustfritt stål og kommer med grå trådløs ringeknapp.
Fra kr 1 445,00

Dørskilt m/ringeklokke trådløs messing

For trådløst ringesystem fra Honneywell (tidl. Friedland). Ringeknappen har LED bekreftelseslys og trådløs rekkevidde på inntil 200m. Lettmontert dørklokkeskilt med eksklusivt og luksuriøst utseende. Frisk opp inngangspartiet med et eksklusivt og stilig dørskilt med ditt eget personlige design! Skiltene er laget i børstet messing og kommer med grå trådløs ringeknapp.
Fra kr 1 490,00