+47 90 36 18 34    Ole Deviks vei 46, 0668 Oslo
Personal menu
Søk
RSS

Referanser

Norges Jeger- og Fiskeforbund
Norges Jeger- og Fiskeforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. De har rundt 120.000 medlemmer, fordelt på 550 lokalforeninger og 19 regionlag.

Her har vi levert bilfolie, grafisk design og montering.

 

       

Nordic Crane
Nordic Crane

Nordic Crane er en ledende aktør innen mobilkraner, lastebilkraner og transporttjenester i Skandinavia. De opererer både lokalt og nasjonalt, og deres kompetanse og kapasitet gjør at de kan gjennomføre prosjekter av ulik størrelse i Norge, Sverige og Danmark. 

Her har vi levert bilfolie, maskinfolie, grafisk design og montering.

 

       

R. Bergersen AS
R. Bergersen AS

R.Bergersen ble etablert helt tilbake i 1972. Selskapet har siden vært en sentral aktør i Oslo innenfor lås og beslag til både privat og proffmarkedet. R. Bergersen er i dag landets største uavhengige leverandør innenfor sikkerhetsløsninger og interiørbeslag.

Her har vi levert bilfolie, grafisk design og montering.

 

       

Larsen Lås
Larsen Lås

Larsen Lås holder til i Oslo og Viken, og tilbyr låsesmed tjenester som montasje, service og vedlikehold, samt reperasjon av lås, beslag, automatikk, og adgangskontroll.

Her har vi levert bilfolie, grafisk design og montering.

 

             

Gruvegrønt
Gruvegrønt

Gruvegrønt AS er en matprodusent som leverer kortreist microgreens, - dyrket og høstet i gruver i Bærum.

Her har vi levert bilfolie, grafisk design og montering.

 

       

Gardermoen Verdilager
Gardermoen Verdilager

Gardermoen verdilager er Norges største høystandard verdilager. Lageret er på hele 15.000 kvadratmeter, og skal ha de egenskapene som trengs for å sikre verdiene til spesielle gjenstander som risikerer å forvitre i vanlige lagerbygg. Bygget har spesielt høy kvalitet for luft, fuktighet og sikkerhet.

Her har vi levert piktogrammer, toalettmerking, etasjeskiller, informasjonsskilt, UU-merking, gulvmerking og rådgiving.

 

       

X Games 2020
X Games 2020

X Games er en ekstremsportkonkurranse hvor utøvere fra hele verden kjemper om gull-, sølv- og bronsemedaljer, i tillegg til pengepremier og andre priser. Historisk sett har hovedøvelsene i X Games vært skikjøring, snøbrettkjøring, BMX-sykling og rullebrettkjøring.

Uheldigvis eller heldigvis så tok vi ikke noe medalje med oss hjem, men med litt ydmykhet kan vi si at vi har levert gull, sølv og bronsjemedaljer.

 

       

 

Oslo Børs
Oslo Børs

Oslo Børs er Norges eneste verdipapirbørs, og holder til i ærverdige lokaler midt i Oslo sentrum. 

Her har vi levert piktogrammer, dørskilt/merking og tekst i utskjært messing og stål.

 

          

 

 

 

Kragerø Resort
Kragerø Resort

Kragerø Resort er et sted for avslapning og opplevelser. Feriestedet ligger vakkert tilø, og tilbyr bl.a. spa-behandlinger, en av Norges beste golfbaner, tennisbaner, minigolf, korthull, 18-hulls golfbane, beachclub, kajakkutleie og beachvolleybane. 

Her har vi levert informasjonsskilt, spraylakkering, skiltfolie, laminatfolie og dekorfolie.

 

       

Edvard Munch Art Award
Edvard Munch Art Award

Designskilt fikk i oppdrag å gravere inn vinneren av Edvard Munch sin Art Award i 2017. Det var stor stas for oss å blir spurt om å gravere dette flotte produktet som skulle deles ut. Prisen er laget i helstøpt messing, noe som gjør at overflaten lett kan graveres. Noe Designskilt hjalp de med.

Utmerkelsen tildeles en kunstner i etableringsfasen, ikke eldre enn 40 år som har markert seg som særlig talentfull i løpet av de siste fem årene.  Prisen består av en pengepremie, en separatutstilling og et kunstneropphold i samarbeid med Edward Munchs aterlier på Ekely i Oslo. I 2017 ble Edward Munch Art Awart delt ut til den amerikanske kunstneren Kerstin Brätsch. 

 

    

Kerstin Brätsch avbildet Munch Museet 2017                                                                       Edvard Munch Art Award 2017 gravert av Designskilt AS 

Øvre Furuset Borettslag
Øvre Furuset Borettslag

Øvre Furuset Borettslag er et boligselskap i Oslo, nærmere bestemt i bydel Alna. Borettslaget ble oppført i 1980, og består av totalt 181 leiligheter.

Her har vi levert oversiktskart, skiltfolie, rammeskilt, grafisk design og montering.